Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

03. 07. 2015. 10:12 >> 10:05
1

'NIJE MOJ KRAJ'

Nadal: Dobar sam gubitnik

Nekada najbolji svjetski teniser, Rafael Nadal, od ovogodišnjeg Vimbldona se oprostio u 2. kolu. Bolji od španskog tenisera bio je njemački teniser porijeklom sa jamajke Dastin Braun, koji je slavio rezultatom 3:1.

Iako iza sebe ima katastrofalnu sezonu i od Vimbldona se oprostio već u prvoj sedmici, španski teniser nije bio previše razočaran.

Izjavio je da poraz od Brauna ne znači njegov kraj.

"Ovaj poraz nije moj kraj. Dobar sam gubitnik i kada ne odigram dobro to i priznam. Na kraju nemojte zaboraviti da sam igrao pet finala na Vimbldonu, ne znam koliko je tenisera to uspjelo", izjavio je Nadal.

Potom je ponovo naglasio da u potpunosti prihvata poraz jer je Braun bio bolji.

"Sve to je sport. I dobri, i loši trenuci. Danas je bio loš dan za mene i ja to prihvatam da bih mogao da nastavim dalje. On nije imao šta da izgubi, ja nikako nijesam mogao da nađem svoj ritam, nijesam imao tri udarca u jednom poenu zaredom. Moj protivnik, ja i kombinacija svega je dovela do poraza“, istakao je Nadal, koji je dodao i da je uradio sve što je bilo potrebno da bi se spremio za Vimbldon.

S druge strane, njemački teniser nije krio svoje oduševljenje.

"Ovo je nevjerovatan osjećaj. Na najvećoj sceni sam pokazao šta mogu i to protiv velikog šampiona. Iskreno, bilo je teško uoči posljednjem gema, ali samo sam razmišljao o tome kako me služi servis i da mi je potreban samo jedan gem", izjavio je Braun.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније