Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta ]

07. 07. 2015. 20:35 >> 21:08

RADVANJSKA NA MUGURUZU

Serena protiv Šarapove za finale

Prva teniserka svijeta Amerikanka Serena Vilijams i Agnješka Radvanjska plasirale su se danas u polufinala Vimbldona.

Vilijams je poslije preokreta i 123 minuta igre savladala Bjeloruskinju Viktoriju Azarenku sa 2:1, u setovima 3:6, 6:2, 6:3.

Vilijams će se u polufinalu sastati sa Ruskinjom Marijom Šarapovom, koja je ranije danas sa 2:1 u setovima savladala Amerikanku Koko Vandevege.

Radvanjska se u svom četvrtfinalnom duelu prilično namučila protiv 21. teniserke svijeta Amerikanke Medison Kiz. Ona je slavila sa 2:1, u setovima 7:6, 3:6, 6:3. Poljska teniserka je taj-brejk prvog seta dobila sa 7:3.

Poljakinja će u četvrtak u polufinalu igrati protiv Španjolke Gabrinje Muguruze, koja je ranije danas pobedila Timeu Baščinski iz Švajcarske sa 7:5, 6:3.

Ruska teniserka Marija Šarapova i Španjolka Gabrinje Muguruza plasirale su se danas u polufinala Vimbldona.

Šarapova je sa 2:1, u setovima 6:3, 6:7, 6:2 savladala Amerikanku Koko Vandevege, dok je Muguruza sa 2:0, u setovima 7:5, 6:3 pobijedila Timeu Baščinski iz Švajcarske.

Šarapova je do svog petog polufinala na Vimbldonu došla poslije dva sata i 47 minuta igre. Ona će se u četvrtak u polufinalu sastati sa boljom iz duela između Amerikanke Serene Vilijams i Bjeloruskinje Viktorije Azareneke, koje se sastaju kasnije danas.

Muguruza je lakše nego što se očekivalo, poslije samo sat i 28 minuta igre, savladala 26-godišnju Baščinski. Španjolka će u svom prvom polufinalu Vimbldona igrati protiv bolje iz dulea između Amerikanke Medison Kiz i Agnješke Radvanjske iz Poljske.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније