Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

30. 07. 2015. 11:16 >> 11:07

ČUVA SE ZA US OPEN

Federer se povukao sa turnira u Montrealu

Švajcarski teniser Rodžer Federer povukao se sa turnira u Montrealu, pošto želi dobro da se pripremi za posljednji Gren slem turnir u sezoni, Ju Es open u Njujorku.

U današnjem saopštenju organizatora turnira u Montrealu navodi se da je Federer odustao pošto želi da "dočeka Ju Es open u najboljoj formi". Posljednji Gren slem turnir u sezoni počeće 31. avgusta.

Osvajač 17 grend slem titula nije igrao zvaničan meč od 12. jula i poraza u finalu Vimbldona od Novaka Đokovića.

Federer, koji će 8. avgusta napuniti 34 godine, je dva puta osvojio Rodžers kup u Montrealu, 2004. i 2006. godine, a igrao je u finalu prošle godine.

Turnir u Montrealu počeće 10. avgusta, a Federera će u žrijebu zamijeniti poljski teniser Jirži Janovič.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније