Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

Mina

13. 11. 2015. 12:02 >> 16:07

SVJETSKA LIGA

Gojković objavio spisak za duel sa Francuskom

Selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore, Vladimir Gojković, objavio je danas spisak igrača za meč sa Francuskom, u drugom kolu preliminarne faze Svjetske lige.

Duel drugog kola biće odigran u utorak u Nici.

Gojković je pozvao 13 vaterpolista.

Na spisku su:

golmani - Dejan Lazović i Slaven Kandić, kao i igrači Draško Brguljan, Luka Sekulić, Antonio Petrović, Darko Brguljan, Aleksandar Radović, Stefan Pješivac, Jovan Sarić, Aleksandar Ivović, Nikola Vukčević, Bogdan Đurđić i Uroš Čučković.

Gojković je kazao da zbog povreda ni protiv Francuske nije mogao da računa na Mlađana Janovića i Sašu Mišića.

On je kazao da je poslije pobjede nad Španijom planirao da pruži šansu još još nekim igračima, koji su, kako je rekao, već nekoliko godina bili oko reprezentacije.

Gojković je kazao da je Mišić povrijedio prst i da je pitanje hoće li biti spreman za Evropsko prvenstvo.

"To nam je i najveći problem, jer imamo dosta povrijeđenih igrača. Mlađan i dalje ima istu povredu kao i uoči duela sa Španijom, Darko Brguljan putuje rovit, a Vjekoslav Pasković je povrijedio preponu. Imamo dosta igrača koji su ranije konkurisali za selekciju, koji se i sada nameću", kazao je Gojković u izjavi za zvanični sajt Vaterpolo i plivačkog saveza.

On je kazao da će duel sa Francuskom biti prilika probamo tu grupu igrača, kako bi imao jasniju sliku njihovog kvaliteta.

"Protiv Srbije, u narednom kolu, probaćemo da nastupimo u najjačem sastavu. Do početka priprema za EP imaćemo jasniju sliku sa čime raspolažemo. Što se tiče Francuske, favoriti smo protiv njih, i u obavezi smo da slavimo u tom meču. Nemamo vremena kao pred Španiju, jer se sakupljamo sa raznih strana. Ali, kao što sam rekao ta utakmica će nam dati uvid u mogućnosti i to je cilj", kazao je Gojković.

Crna Gora je na startu preliminarne faze savladala Španiju 11:6, dok je Francuska poražena od Srbije 12:9.

Utakmica u Nici počeće u 19 sati i 30 minuta.

U drugom duelu grupeigraće Srbija i Španija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније