Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

02. 05. 2013. 21:07 >> 21:08

FINALE PLEJ-OFA

Budva novi šampion

Vaterpolisti Budve, u dva meča završili su priču u finalu - izabranici Draga Pejakovića su u drugom meču savladali Primorac u Kotoru sa 10:7 i osvojili drugu titulu od kad je Crna Gora nezavisna, a treću u istoriji kluba.

Početak meča u potpunosti je pripao Primorcu, koji je nakon četiri i po minuta poveo sa 3:0. Ali, to nije uplašilo Budvane, naprotiv, gosti su već do kraja treće četvrine serijom 5:0 okrenuli stvari u svoju korist.

Primorac je uspio da smanji do poluvremena na 5:4, ali je Budva sigurnom igrom u nastavku održavala prednost, sve do konačnih 10:7, pa potpuno zasluženo slavi titulu.

Budva je tako potvrdila ulogu favortia, koja joj je dodijeljena prije sezone, dok je Primorac izgubio i drugo finale ove sezone, nakon poraza od Jadrana u finalu Kupa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније