Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

01. 12. 2015. 21:05   >>  21:02

IMA JOŠ DOSTA POSLA

Gojković: Parirali samo u prvoj četvrtini

Selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore Vladimir Gojković kazao je nakon poraza od Srbije, da su "ajkule" parirale rivalu samo u prvoj četvrtini. "Delfini" su drugi dio igre dobili 4:0 i tako prelomili meč, na kraju je bilo 12:10.

Gojković je istakao da nakon ovog meča ima mnogo toga da se analizira, a da je vremena malo, jer Evropsko prvenstvo počinje za mjesec...

"Imali smo dobar početak i dosta dobar napad koji je pao u posljednjoj četvrtini. Imali smo dosta neiskorišćenih situacija sa igračem više. Primali smo golove iz pozicione igre, što nije karakteristika za nas. Primili smo nekoliko golova iz tranzicije, bez postavljene odbrane. Samo smo im parirali na pravi način u prvoj četvrtini. Na kraju smo se vratili čvrstom odbranom, koju smo uspjeli da stabilizujemo. Imamo dosta toga da analiziramo, a nemamo puno vremena. Nije bilo realno da se protiv ovakve ekipe vratimo poslije pet golova zaostatka. Moramo smanjiti broj primljenih golova, sa druge strane imamo dosta kvaliteta u napadu", rekao je Gojković.

Selektor je još jednom naglasio da se mučimo na poziciji ljevaka...

"Na poziciji ljevaka imamo samo Sekulića, Ukropina nije sa nama. U Jadranu nije trenutno na nivou, možda smo ga prebrzo isforsirali. Ja bih najsrećniji bio da je u reprezentaciji. On ima samo 16 godina, veliki je talenat, a i vjerujem da ćemo ga imati za budućnost. To je problem naše reprezentacije, od odlaska Uskokovića kuburimo na poziciji ljevaka.'', ocijenio je Gojković.

On je poručio da Crna Gora ima kvalitet da dodje do završnice Evropskog prvenstva.

"Srbija je favorit protiv svake reprezentacije na Evropskom prvenstvu. Nadam se da možemo doći do završnice na tom takmičenju, i siguran sam da možemo da igramo sa Srbijom u Beogradu. Recept je prva četvrtina iz ovog meča. Ali, imali smo i individualnih grešaka, dosta smo poklonili golova, i to nam se više ne smije ponoviti'', zaključio je Gojković.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније