Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

[ Antena M ]

18. 12. 2015. 09:21 >> 09:08
7

ZBOG HLORA

Kotorski bazen pred zatvaranjem!

Bazen u Kotoru uskoro bi mogao da bude zatvoren, a svi treninzi obustavljeni do daljnjeg zbog alarmantne situacije sa hlorom. Posljednja dva dana nemoguće je odraditi treninge.

 

Do daljnjeg će čini se kotorski bazen biti neupotrebljiv za treninge vaterpolista i plivača. Djeca se žale na veliku količinu hlora u posljednja dva dana.

I treneri su razočarani. Jedan od trenera u kotorskom klubu Kataro, Veljko Uskoković za lokalnu televiziju je saopštio da će morati da da slobodne dane članovima kluba ako se ovakva situacija nastavi.

"Ovo je opasno i za djecu i za trenere", istakao je on.

Trener plivanja Dijana Saveljić takođe je za Kotor TV kazala da ne pamti kad se posljednji put desilo da se dva dana ne može trening održati.

"Kašljemo mi, kašlju djeca, užas", dodala je ona.

Poslanik Liberalne partije i bivši vaterpolista Andrija Popović za Radio Antena M je rekao da će ponovo pitanje bazena pokrenuti u ponedjeljak kada se bude u Skupštini raspravljalo o budžetu. Nedopustivo je, ističe on, da u Kotoru postoji zatvoreni bazen koji je neupotrebljiv.

"Probaću i amandmanski da djelujem ali ovdje je krivac i opština Kotor i država. Bazen nije u funkciji to je katastrofa. Najtrofejniji sportski objekat u Crnoj Gori nije u funkciji, to je sramota", naglasio je Popović.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније