Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

07. 02. 2016. 09:19   >>  09:04

REGIONALNA LIGA

Jadran u Igalu protiv Vojvodine

Vaterpolisti Jadran Carina igraće večeras u Igalu protiv novosadske Vojvodine utakmicu 14. kola A 1 Regionalne vaterpolo lige.

Crnogorski prvak dobio je prvi međusobni duel (8:5), a u dosadašnjem dijelu regionalnog šampionata ostvario je deset pobjeda i dva poraza.

Slavio je dva puta protiv splitskog POŠK-a (13:4 i 18:1), Mornara (7:5 i 11:8) i Radničkog (8:5 i 11:7), a po jednom protiv Mladosti 11:9, Crvene zvezde 8:1 i Partizana 12:10.

Poraze je doživio od Primorja 16:9 i Juga 14:6.

Vojvodina je na začelju tabele sa dva trijumfa i deset poraza.

Duel u Igalu počeće u 19 sati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније