Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

09. 03. 2016. 22:42   >>  22:27 1

LIBERALNA PARTIJA

Hitno rekonstruisati kotorski bazen

Na zahtjev poslanika Liberalne partije (LP) Andrije Popovića, jedna od narednih sjednica Odbora za prosvjetu, nauku, kulturu i sport Skupštine Crne Gore, održaće se na zimskom bazenu u Kotoru, koji je otvoren 1984. godine i nalazi se u veoma lošem stanju, saopšteno je iz te stranke.

 

Cilj takve inicijative, navode iz LP, jeste da se snažnije skrene pažnja javnosti i nadležnih organa na velike probleme u kojima se već duže vrijeme nalazi crnogorski sport, posebno vodeni sportovi u kojima smo šampioni a nema skoro nikakvih uslova.

“Sjednica će se održati na samom bazenu i posebno će se baviti infrastrukturnim problemima jednog od najvećih crnogorskih brendova- sporta.Liberalna partija i ranije je uticala da se za obnovu kotorskog bazena izdvoje značajna ovogodišnja sredstva iz državnog budžeta,ali se proces rekonstrukcije mora hitno pokrenuti. Od posebne je važnosti i rasprava o početku izgradnje bazena u Tivtu, ali i u Baru, Bijelom Polju i konačnoj izgradnji zimskog bazena u Podgorici”, navodi se u saopštenju.

Nevjerovatno je, navode iz LP, da ti gradovi, kao nosioci sportske sile Crne Gore u vaterpolu, nemaju zatvorene bazene i umjesto podsticaja najčešće su kamen o vratu mladih talenata.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније