Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

[ Mina ]

16. 04. 2016. 20:28   >>  20:11

LIGA ŠAMPIONA

Novi remi Jadran Carina i Špandaua

Vaterpolisti Jadran Carina igrali su večeras u Berlinu sa Špandauom neriješeno 9:9 (2:1, 2:2, 2:2 i 3:4), u utakmici osmog kola A grupe Lige šampiona.

Bez pobjednika završen je i njihov prvi međusobni duel u Igalu (9:9).

To je treći remi crnogorskog prvaka, koji je neriješeno igrao i sa Egerom (11:11).

Crnogorski prvak bio je blizu trijumfa, sredinom posljednje četvrtine dva puta imao je prednost od tri gola (8:5 i 9:6), ali je dozvolio rivalu da se vrati u igru i izbori četvrti remi ove sezone.

Dvosrtuki strijelci za Jadran bili su Aleksa Ukropina, Stefan Vidović i Đuro Radović, dok su po gol postigli Vlado Popadić, Željko Kovačić i Stefan Pješivac.

U njemačkom timu najbolji su bili Mehdi Marzuki sa četiri i Mateo Ćuk sa tri gola.

Jadran će u narednom kolu, 30. aprila, ugostiti Barselonetu.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније