Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

[ wpolo.me ]

03. 05. 2016. 20:19 >> 20:02

SAVLADALI BUDVU

Jadran odbranio titulu prvaka

Vaterpolisti Jadran Carina odbranili su titulu prvaka Crne Gore.

Ekipa Vladimira Gojkovića savladala je na Otvorenom bazenu na Škveru ekipu Budve 15:4 (2:2, 4:0, 2:1, 7:1) , i sa 3:0 u finalnoj seriji osvojila novi pehar namijenjen šampionu države.

Prethodno je Jadran slavio 12:5 i 10:6. Jadran je osvojio i Kup Crne Gore.

Novljanima je ovo treća uzastopna titula šampiona, šesta ukupno u Crnoj Gori.

Stefan Pješivac je sa četiri gola predvodio Jadran, tri je postigao Stefan Vidović, dva Nikola Moskov, a po jedan Bojan Banićević, Željko Kovačić, Đuro Radović, Miroslav Ranđić, Aleksa Ukropina i Vladan Spaić. Blažo Mitrović je bio najefikasniji u Budvi sa tri pogotka.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније