Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

RTCG [ B92 ]

09. 05. 2016. 16:14 >> 16:00
12

SPEKTAKL U BANJALUCI

Gojković: Promocija vaterpola je zajednički cilj

Selektor Crne Gore Vladimir Gojković izrazio je zadovoljstvo što će biti učesnik spektakla u Banjaluci u okviru 6. kola Svjetske lige.

"Promocija vaterpola je zajednički cilj. Hvala na gostoprimstvu. Iako nijesmo kompletni utakmica ovakvih timova uvijek ima naboj. Očekujem dobru predstavu kojoj ćemo i mi treneri imati šta da vidimo", naveo je Gojković.

Selektor vaterpolista Dejan Savić rekao je da ekipa sa velikom željom i motivacijom dočekuje meč sa Crnom Gorom. 

"Tri godine imamo veliku želju da dođemo. Igrači koji su već bili u Banjaluci su oduševljeni, a u to sam se uvjerio prilikom susreta Partizana i Crvene zvezde. Hvala selektoru Crne Gore Vladimiru Gojkoviću koji je odmah prihvatio naš prijedlog i poslije toga je sve bilo lako. Siguran sam da će publika da uživa u odličnoj utakmici", rekao je Savić na konferenciji za medije u Banjaluci.

Kapiten Srbije Filip Filipović ističe da zna kolika podršku ima reprezentacija u Republici Srpskoj.

"Banjaluka ovakav događaj zaista zaslužuje i trebalo je odavno da igramo ovdje. Cilj nam je uvijek pobjeda, a imamo i veliki motiv da se pokažemo pred ovim navijačima. Sa zadovoljstvom smo došli, ovo je način da se makar djelimično odužimo za veliku podršku".

Potpredsjednik Organizacionog odbora i potpredsjednik Skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić ističe veliku zahvalnost oba Saveza što će se utakmica odigrati u Banjaluci.

"Malo ko ima priliku da ugosti dvije najbolje svjetske reprezentacije. Želimo da na lijep način ispratimo bratske selekcije na Olimpijske igre, da im poželimo medalje. Zahvalni smo i predsjedniku Dodiku na pokroviteljstvu i ovo će za razvoj vaterpola u Republici Srpskoj biti veliki vjetar u leđa", zaključio je Stevandić.

Utakmica između Srbije i Crne Gore na programu je u utorak od 19 sati.

Пратите нас на

Коментари12

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније