Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

10. 05. 2016. 20:52   >>  20:49 6

SVJETSKA LIGA

"Ajkule" pobijedile Srbiju u Banjaluci

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore pobijedila je večeras u Banjaluci Srbiju sa 15:13 poslije boljeg izvođenja peteraca u posljednjem, šestom kolu Grupe B Svjetske lige.

Nakon regularnog dijela utakmice bilo je 10:10 (3:3, 3:2, 1:3, 3:2), ali je Crna Gora do prve pobjede nad Srbijom poslije tri godine došla poslije boljeg izvođenja peteraca.

Svi crnogorski izvođači petaraca bili su precizni, dok je Miloš Šćepanović u trećoj seriji zaustavio šut Miloša Ćuka.

Ekipa Dejana Savića, koja je večeras nastupala u djelimično podmlađenom sastavu, prije ovog meča je obezbijedila plasman na završnicu Svjetske lige, dok je Crna Gora bila bez šansi da se nađe na završnom turniru.

Crnu Goru je do pobjede predvodio Aleksandar Ivović s četiri gola, dok je dva postigao Darko Brguljan.

Najefikasniji u selekciji Srbije bio je Filip Filipović s četiri gola, dva je postigao Duško Pjetlović.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније