Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

24. 07. 2016. 19:06   >>  18:54 11

CDU PITA

Zašto Lazović ne ide u Rio?

"Neshvatljivo je da je naš selektor između Dejana Lazovića, koji je vanserijski talenat i čiji su kvaliteti svima poznati, ne samo u Italiji, gdje se sada takmiči, i jednog tridesetosmogodišnjeg isluženog veterana izabrao - ovog drugog", saopštio je član OO Cdu Budva, Marko Ivančević.

On ističe da se tako nastavilo ignorisanje sportista iz Budve...

"Nastavlja se praksa kotorsko-novske "osovine" u našem vaterpolu i ignorisanje sportista iz Budve. Imam obavezu - i sportsku i ljudsku - kao nekadašnji saigrač Dejana Lazovića i osvajač zlatne evropske medalje u omladinskoj konkurenciji - da dignem glas protiv ove očigledne sportske nepravde. Moj drug Dejan ne može biti odgovoran što ne pripada ni jednom od klanova u crnogorskom vaterpolu, a još manje zato što je potekao u Budvi", kaže Ivančević.

Poručuje da perpsektivni sportisti ne mogu biti odgovorni za greške lokalne samouprave.

"Posebno mi smeta što se sivilo, prosječnost i zaostajanje, koje je, nažalost, tipično za našu Budvu posljednjih godina, širi i na talentovane i perspektivne sportiste iz našeg grada, koji ne mogu biti odgovorni za greške lokalne vlasti i propadanje budvanskih klubova, koji muče muku sa finansijama i uslovima za radPosebnu odgovornost u svemu ima lokalna vlast u Budvi, koja, pored nesposobnosti da rješava neka životna pitanja naših građana, pokazuje potpunu nezainteresovanost da se brine o interesima budvanskog sporta. Budvi je potrebna domaćinska, odgovorna i efikasna vlast!

Ivančević kaže da šansu uvijek moraju da dobiju mlade snage koje su svoj kvalitet već dokazale i van granica Crne Gore.

Budućnost crnogorskog vaterpola i sporta uopšte nije u onima koji su zreli za zasluženu sportsku penziju, već u mladim snagama, koje potvrđuju svoj nesporni kvalitet i van granica naše Crne Gore. Isto važi i za našu politiku, od koje su, na našu nesreću, i vaterpolo zvaničnici preuzeli neke loše osobine i pogrešne rezone.

Пратите нас на

Коментари11

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније