Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

Objavio: P.R. [ reprezentacija.me/RTCG ]

02. 09. 2016. 23:18 >> 23:09
2

UKROPINA PORUČIO

Bolji smo od Hrvata, idemo na zlato

Kapiten juniorske vaterpolo reprezentacije Crne Gore, Aleksa Ukropina kazao je nakon večerašnje pobjede nad Italijanima, da će u finalu sigurno ići na zlato.

Crnogorski vaterpolisti savladali su večeras u polufinalnom meču selekciju Italije 11:10 (4:3,3:2, 2:3 i 2:2) i plasirali se u finale juniorskog prvenstva svijeta u Podgorici. gdje će ih čekati vaterpolisti Hrvatske.

"Čestitam ekipi i saigračima na velikom uspjehu. Od početka prvenstva cilj je bio da se plasiramo u finale, a u finalu sigurno idemo na zlato", rekao je Ukropina.

Kapiten je večeras sa tri gola učestvovao u velikoj pobjedi Crne Gore nad Italijom.

"U trećoj četvrtini se desio taj pad, ali smo ipak uspjeli da se vratimo u meč i privedemo ga kraju u svoju korist", kazao je Ukropina.

Hrvatska je u prvom polufinalnom meču eliminisala Mađarsku 21:17.

"Volio bih da sjutra ovako odigramo protiv Hrvata, koji su zasluženo došli do finala. Finale je finale, može bilo šta da se desi, ali mi imamo kvalitet i bolji smo od njih. Borićemo se do kraja i nadam se zlatu", zaključio je Ukropina.

Crna Gora će u finalu, sjutra u 21 sat, igrati sa Hrvatskom sa direktnim prenosom na TVCG2.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније