Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

[ Objavio: O.Z. ]

30. 11. 2016. 08:34 >> 08:23

ČETVRTFINALE EUROKUPA

Jadran Carine protiv Posilipa

Vaterpolisti Jadran Carina igraće večeras u Napulju sa italijanskim Posilipom prvu utakmicu četvrtfinala Eurokupa.

Crnogorski prvak sezonu na evrpskoj sceni počeo je u Ligi šampiona, prošao je dva kvalifikaciona turnira, ali je zaustavljen u plej-of rundi od Breše.

Trener Jadrana Vladimir Gojković optimističan je, iako je riječ o velikoj vaterpolo ekipi, koja je dugo u samom vrhu evropskog i svjetskog vaterpola.

"Mi svi iskreno mislimo da imamo šanse. Idemo da odradimo taj prvi meč što bolje i da probamo da napravimo neki aktivan rezultat pred revanš. Pripremali smo se, imali smo dvije utakmice prošle sedmice, jednu odrigrali dobro, jednu loše… tako da sad treba opet da se vratimo na pravi kolosjek. Znamo da će biti izuzetno teško, ali mislim imamo kvalitet da igramo sa njima", kazao je Gojković za Radio Jadran.

On je kazao da je poraz od Partizana malo uzdrmao ekipu, jer je uvjek lakše ići na sljedeći susret pun samopouzdanja, ali da su izvukli pouke iz tog meča i da će uz koncentraciju pokušati da odigraju kao protiv Mladosti. Na kvalitet igre umnogome utiče i zgusnit raspored utakmica.

"Dosta je to mlada ekipa, koja nije baš spremna da iznese izazove. Radimo detaljno pripreme za svaku utakmicu, za šta nekad nema vremena, ali dobro, šta je tu je", kazao je Gojković.

Duel u Napulju počeće u 20 sati i 30 minuta.

Revanš je na programu 10. decembra u Igalu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније