Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

[ Mina ]

12. 05. 2017. 19:36   >>  19:09

KVALIFIKACIJE ZA EP

Ubjedljiv trijumf crnogorskih vaterpolista

Crnogorski vaterpolisti, rođeni 2000. i mlađi, pobijedili su danas u Gradu selekciju Austrije 31:1 (8:0, 5:0, 7:0i 11:1), u utakmici drugog kola kvalifikacionog turnira za Evropsko prvenstvo.

To je drugi trijumf izabranika selektora Miodraga Mirovića, nakon što su juče na startu turnira slavili protiv Moldavije 15:4.

Najefikasniji u crnogorskoj selekciji bili su Uroš Vučurović i Nenad Dragović sa po pet, dok je golmanje postigao Miroslav Perković.

Crna Gora će u subotu, u trećem kolu, igrati sa Holandijom, dok je za nedjelju zakazan duel sa Turskom.

Plasman na šampionat izboriće najbolje dvije selekcije sa turnira.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније