Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

Mina [ Objavio: O.Z. ]

03. 06. 2017. 19:27 >> 19:02

PRIPREME ZA BUDIMPEŠTU

Gojković zadovoljan odrađenim

Selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore, Vladimir Gojković kazao je da je zadovoljan odrađenim u dosadašnjem dijelu priprema, navodeći da su imali dobru provjeru igrača iz domaćih klubova.

Vaterpolo reprezentacija priprema se za Svjetsko prvenstvo u Budimpešti, od 17. do 29. jula.

Crnogorski vaterpolisti sparingovali su sa selekcijom Gruzije, od juče treniraju sa Rusijom, a od ponedjeljka na pripremama u Herceg Novom stižei i Francuska.

Gojković je kazao da vaterpolisti završavaju četvrtu sedmicu priprema, navodeći da su prethodne tri smo odradili sa velikim intezitetom.

"Sada smo smanjili tempo, da malo oporavimo igrače za glavni dio priprema, za ono što nas čeka, a to je Svjetsko prvenstvo u Budimpešti. Pridružili su nam se stariji igrači, Saša Mišić, Draško Brguljan, Nikola Murišić i DejanLazović, od prošle nedjelje sa nama je Miloš Šćepanović. Na pripreme na Korčuli sa nama će biti i Uroš Čučković, dok će se Aleksandar Radović i Darko Brguljan priključiti nakon priprema u Grčkoj koje su na programu od 20. do 25. juna", kazao je Gojković.

Do odlaska na pripreme na Korčuli od 8. do 16. juna, vaterpolisti će odraditi sparing mečeve sa selekcijama Rusije i Francuske.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније