Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

[ wpolo.me ]

24. 06. 2017. 21:06 >> 20:38

SAMARCIDIS KUP

"Ajkule" ubjedljive protiv Kanade

Crnogorski vaterpolisti savladali su Kanadu u trećem kolu Samarcidis kupa u Atini 13:6.

Ranije danas "ajkule" su poražene od Mađarske 9:6.

Jedino što je uradio protivnik bilo je da povede sa 1:0, jer su crnogorski vaterpolisti serijom 7:0 do poluvremena otklonili sve dileme oko pobjednika.

Najefikasniji je bio Đuro Radović sa četiri gola, jedan manje je dao Ukropina. Dva je postigao Bogdan Đurđić, a po jedan Sarić, Kriještorac, Vidović i Spaić.

Crna Gora nastup u Atini završava sjutra, a posljedni protivnik na turniru je Grčka.

Crna Gora je protiv Mađarske igrala u sastavu: Lazović, Draško Brguljan, Banićević, Kriještorac, Vidović, Đurđić, Drašković, Ukropina, Đuro Radović, Mišić, Čučković, Spaić, Kandić.

Protiv Kanade su nastupili: Lazović, Sarić, Banićević, Kriještorac, Vidović, Đurđić, Drašković, Ukropina, Đuro Radović, Spaić, Čučković, Murišić, Šćepanović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније