Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

Maksim Živaljević, TVCG

18. 07. 2017. 12:32 >> 13:07
1

DEBITANT PROBIO LED

Petković: Nema straha

Čak, iako ne budemo prvi u grupi, moraćemo da pobijedimo sve dalje da bi došli do četvrtfinala, polufinala i nadam se finala, kazao je za TVCG crnogorski vaterpolista, Marko Petković.

Petković je, sa tri pogotka, bio je jedan od boljih igrača u remiju crnogorske vaterpolo reprezentacije na startu 17. Svjetskog prvenstva u Budimpešti.

Agresivan i precizan u napadu, igrač Jadran Carina, bivši reprezentativac Srbije, pokazao je na debiju da će da bude vrlo značajan član Gojkovićeve selekcije.

"Željeli smo svi pobjedu. Željno smo iščekivali početak takmičenja. Znali smo da će ovo biti borba za prvo mjesto, koje nam dalje olakšava prolaz u četvrtfinale i lakšeg protivnika. Znamo svi da je svaka prva utakmica na takmičenju teška, da se treba malo prilagoditi na uslove. Uvijek ima malo treme, tenzije...", kazao je Petković.

Crna Gora je ispustila prednost od 8:4 na početku posljednje četvrtine.

"Čekam da se slegnu stvari, da pogledamo snimak i vidimo šta tu nije funkcionisalo. Željeli smo svi da pobijedimo, to se ne dovodi u pitanje. Vidjećemo nakon sastanka sve...", dodao je Petković.

"Ajkule" će morati da jure gol razliku u narednim utakmicama.

"Daćemo sve od sebe. Čak, iako ne budemo prvi u grupi, moraćemo da pobijedimo sve dalje da bi došli do četvrtfinala, polufinala i nadam se finala. Straha nema. Ekipa će se prilagoditi najbolje što može", rekao je Petković.

Petković je debitovao protiv Kanade u crnogorskoj kapici.

"Većinu ekipe znam kroz ranije godine. Svi su me primili fino. Lijepa smo cjelina, ali nova smo ekipa pa nam nedostaje malo uigravanja da bi to dobilo pravu sliku", zaključio je Petković.

Crna Gora se sjutra sastaje sa Brazilom od 21 sat i 30 minuta s dikretnim prenosom TVCG 1.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније