Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

Objavio: P.R. [ Beta, RTCG ]

21. 07. 2017. 13:33 >> 13:17
2

SVJETSKO PRVENSTVO

Srbija preko Grčke do četvrtfinala

Vaterpolo reprezentacija Srbije pobijedila je danas u Budimpešti selekciju Grčke sa 11:6 (2:1, 3:3, 3:0, 3:2) u trećem kolu Grupe C Svjetskog prvenstva.

Olimpijskim, svjetskim i evropskim prvacima ovo je bila treća pobjeda na šampionatu, pa su se sa prvog mjesta u grupi direktno plasirali u četvrtfinale.

Izabranici Dejana Savića će u četvrfinalu igrati protiv pobjednika meča u kojem će se sastati drugoplasirana ekipa iz Grupe A i trećeplasirana iz Grupe B.

Grčka će se, s druge strane, za plasman među najboljih osam ekipa boriti u osmini finala.

U prvoj utakmici dana, u Grupi C, Španija je pobijedila Južnu Afriku 16:4 (3:2; 1:0; 6:1; 6:1), dok je u Grupi D, SAD bio bolji od Rusije 14:11 (6:1; 3:5; 3:1; 2:4).

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније