Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

21. 07. 2017. 20:51   >>  21:31 1

VLADIMIR GOJKOVIĆ

Podžemo formu iz utakmice u utakmicu

Selektor crnogorskih vaterpolista Vladimir Gojković izjavio je da ekipa podiže formu iz utakmice u utakmicu i da spremna čeka četvrtfinale.

"Uradili smo ono što smo htjeli, da uđemo među osam najboljih ekipa, pošto smo bili favoriti u grupi. Kanada, po mom mišljenju najbolja ekipa poslije nas je ispala, a mogli smo i taj meč da dobijemo. Dižemo se iz utakmice u utakmicu, sad je bitno da svi budemo na pravom nivou u četvrtfinalu. Ne možemo reći da smo favoriti, ali ako odigramo kako možemo, imamo čemu da se nadamo.

Selektor "ajkula" se osvrnuo na Grčku, koja će vjerovatno biti protivnik našoj selekciji u četvrtfinalu. Heleni će u osmini finala igrati protiv Japana...

"Imamo tri dana da se spremimo za taj meč, znamo se dobro, radili smo zajedno, kvalitetna su ekipa. Moramo biti skoncentrisani i pružiti vrhunsku partiju ako mislimo da idemo dalje", zaključio je Gojković.

Uroš Čučković je postigao četiri gola protiv Kazahstana i odigrao najbolju partiju u kapici nacionalnog tima.

"Cijeli tim je odigrao odlično, ko je koliko golova postigao nije bitno. Odbrana je bila na nivou, a to ćemo morati da ponovimo i protiv Grka ako mislimo da prođemo dalje. Pokazali smo na Samarcidis kupu da možemo da igramo sa njima, vjerujem u ovu ekipu i to da možemo da prođemo u polufinale", rekao je igrač Egera.

Dejan Lazović je ocijenio da je večeras sve funkcionisalo kako treba.

"Ispunili smo cilj i osvojili prvo mjesto. Protiv Kazahstana smo ušli u meč jako i čvrsto, sve je funkcionisalo kako treba i rutinski smo stigli do pobjede", rekao je Lazović.

Maksim Živaljević, TVCG

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније