Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

[ wpolo.me ]

22. 07. 2017. 16:25   >>  20:37 1

MIŠIĆ PORUČIO

Počinje ono zbog čega smo radili cijelo ljeto

Crna Gora je ispunila prvi cilj - u grupi sa Kanadom, Brazilom i Kazahstanom osvojila je prvo mjesto sa skorom od dva trijumfa i remijem i plasirala se direktno u četvrtfinale Svjetskog prvenstva u Budimpešti. Sada su pred našim momcima tri dana odmora ali i priprema za okršaj sa pobjednikom meča Grčka - Japan.

"Svakako da je presudio kvalitet koji je očigledno na našoj strani. Znali smo to prije utakmice, ali je bio i protiv Kanade pa to nijesmo uspjeli da pokažemo. No, zaboravljamo i Kanadu, i Brazil i Kazahstan i uz dužno poštovanje svima, došli smo do željenog prvog mjesta, koje se podrazumijevalo i prije samog dolaska u Budimpeštu. Sve to zaboravljamo jer počinje nešto zbog čega smo radili naporno cijelo ljeto. DOlaze Grci, imamo dosta vremena i da se odmorimo i da se pripremimo za tu utakmicu. Vjerujem u tim, i mislim da imamo velike šanse da pobijedimo Grke i da se borimo za jednu od medalja", poručio je Saša Mišić.

Da je ovo jedno veliko i uzbudljivo iskustvo za mlade, istakao je Bojan Banićević.

"Odigrali smo dobru utakmicu protiv Kazahstana, došli do prvog mjesta u grupi što smo i priželjkivali, tome smo se i nadali jer smo bili favoriti grupe. Uzbudljivo takmičenje za nas mlade, za cijelu ekipu. Spremni smo, pružićemo maksimum to je sigurno, i od nikoga ne strijepimo. Ekipa podiže formu iz meča u meč, i to je najbitnije za nas. Podižemo i samopuzdanje, atmosfera je na visokom nivou, i za sada sve ide kako treba. Sada nas čeka tri dana odmora i priprema, i to će nam dobro prijati. U četvrtfinalu nas čekaju Grci koje odlično poznajemo. Prije Budimpešte smo radili sa njima u Atini, čak smo ih pobijedili na tom turniru. Mlada su ekipi kao i mi, odlična. Jako su brzi. Ako ispunimo sve ono što selektor traži od nas vjerujem da možemo do pobjede'', kazao je Banićević.

Duel osmine finala između Grčke i Japana na programu je u nedjelju od 20 i 30. Naš četvrtfinalni meč igra se u utorak 25. jula od 14 i 50.

Maksim Živaljević, TVCG

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније