Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

Objavio: P.R.

23. 07. 2017. 13:42 >> 15:48
3

ČEKA SE PROTIVNIK

Radović: Sad počinje pravi turnir

Crnogorski vaterpolista Aleksandar Radović ističe da tek treba da počne pravi turnir u Budimpešti.

Crna Gora je ispunila prvi cilj - u grupi sa Kanadom, Brazilom i Kazahstanom osvojila je prvo mjesto sa skorom od dva trijumfa i remijem i plasirala se direktno u četvrtfinale Svjetskog prvenstva u Budimpešti.

Sada su pred našim momcima dani odmora, ali i priprema za okršaj sa pobjednikom meča Grčka - Japan.

Radović ističe da se grupna faza morala proći.

"Na kraju smo je uspješno prošli, iako smo imali taj kiks na početku. Dolazi ta utakmica za koju smo se pripremali cijelo ljeto i koju smo očekivali, najverovatnije protiv Grka", kaže Radović.

Najteže utakmice na turnirima su, kako kaže Radović, četvrtfinala.

"Ne znamo ni sami koji su dometi ove mlade ekipe koja se stvara. Bilo je uspona i padova u grupi, idemo što bolje da se pripremimo za četvrtfinale", dodao je Radović.

Grčka reprezentacija ima nekoliko novih igrača, ali je to poznat sistem našim vaterpolistima.

"Imaju nove igrače. Možda dva najbolja igrača su im na pauzi za ovo Svjetsko prvenstvo, ali njihov sistem se nije promijenio. Imaju jako kvalitetne igrače i na zgodnu i na nezgodnu stranu, ali i najbolji centarski tandem na prvenstvu", rekao je Radović.

Duel osmine finala između Grčke i Japana na programu je u večeras od 20 sati i 30 minuta, do se četvrtfinalni meč igra u utorak 25. jula od 14 sati i 50 minuta.

Maksim Živaljević, TVCG

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније