Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

Maksim Živaljević, TVCG

26. 07. 2017. 13:23 >> 12:54
2

ČUČKOVIĆ ZA TVCG

"Nijesmo pokazali naš kvalitet"

Vaterpolo reprezentativac Crne Gre Uroš Čučković kazao je za TVCG da jučeranja igra protiv Grčke, od koje su eliminisani su u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u Budimpešti rezultatom 7:12, nije pravi pokazatelj kvaliteta naše ekipe, te da moraju da se potrude kako bi se popravili kroz naredne sezone.

 

On je poručio da su se nadali i vjerovali da mogu da odigraju dobro protiv Grčke .

"Mislim da jučerašnja igra nije pravi pokazatelj kvaliteta ove ekipe i da su oni odigrali jednu od najboljih partija otkad pratim njihovu igru u zadnje dvije-tri godine. Mi nijesmo uspjeli da odradimo sve do kraja, ali to je sport i dobro je da, u dobrim ili lošim trenucima, nastavite da se borite i igrate. Danas je trening, sjutra nastavljamo da igramo, ova mlada ekipa vjerujem da može dosta i treba da se skoncentrišemo na ono što treba da slijedi ova dva dana, a onda da gledamo kroz naredne sezone u klubovima vidimo koliko možemo sebe da popravimo, da mnogo više pokažemo", kazao je Čučković.

On se osvrnuo i na sjutrašnji meč protiv reprezentacije Rusije, istakavši da, do sada, nijesu imali utakmica, ali da se vidi da imaju fizički jaku ekipu i da će biti teško igrati s njima.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније