Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

rtcg.me/Beta [ Objavio: O.Z. ]

30. 07. 2017. 20:15 >> 19:47
3

SLAVLJE U DOMOVINI

Zagreb dočekao prvake svijeta

Nakon osvajanja zlata hrvatskih vaterpolista u Budimpešti, danas je priređena velika fešta na svečanom dočeku na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu.

Desetine hiljada ljudi dočekalo je danas na Trgu bana Jelačića vaterpolo reprezentaciju koja je na Svjetskom prvenstvu osvojila zlatnu medalju.

Trinaest vaterpolista, selektor Ivica Tucak i stručni štab Hrvatske na Trg bana Jelačića stigao je oko 18.20 u autobusu s otvorenim krovom, a potom su se sa medaljama svjetskih prvaka popeli na pozornicu, piše agencija Hina.

"Stvarno smo osjećali vašu podršku i to nam je dalo dodatnu snagu u trenucima kada je bilo najteže. Pobijedili smo sve najbolje ekipe svijeta i zaslužili ovu pobjedu", kazao je kapiten Sandro Sukno, koji je proglašen za najboljeg igrača šampionata.

Okupljene je potom pozdravio i selektor Ivica Tucak.

"Oduševljeni smo ovim dočekom i hvala vam na tome. Ako smo vas barem na trenutak ili djelić sekunde učinili srećnijim nego ste to bili juče, onda smo i mi srećni", rekao je Tucak.

Vaterpolisti su oko 15.00 prešli mađarsko-hrvatsku granicu, a pritom su izašli iz svojih vozila i slikali se s policajcima.

Hrvatska je do titule prvaka svijeta, nakon deset godina čekanja, pošto je sinoć u finalu pobijedila domaćina šampionata, selekciju Mađarske sa 8:6.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније