Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

29. 06. 2013. 19:16   >>  19:16 1

SAMARCIDIS KUP

Remi i pobjeda „Ajkula“

Nakon pobjede nad Srbijom, crnogorski vaterpolisti su upisali i remi na Samarcidis kupu u grčkoj Lamiji – pobjednika nije bilo u duelu sa Italijom (10:10).Ranije danas, izabranici Ranka Perovića su savladali Srbiju 6:4 u drugom kolu Samarcids kupa koji se igra u grčkoj Lamiji.

Crna Gora je u prvih 11 minuta igre imala dva puta po tri gola prednosti (4:1 i 5:2), a “azuri” su preokrenuli do kraja treće četvrtine sna 8:7.

U posljednjih osam minuta je Italija imala i 9:7, a onda su poravnali Luka Sekulić i Aleksandar Ivović.

Konačan rezultat je postavio Draško Brguljan dva minuta i 47 sekundi prije kraja.

Najefikasniji u našem timu je bio Mlađan Janović sa četiri gola (dva iz peterca), Ivović je dao dva, a po jedan Sekulić, Draško Brguljan, Uroš Čučković i Antonio Petrović.

Posljednji meč na turniru Crna Gora igra sjutra (09.15 ujutru), a rival je domaćin Grčka.

Najefikasniji u crnogorskoj reprezentaciji u meču sa Srbijom bio je Aleksandar Ivović, koji je postigao dva gola, dok su se po jednom u strijelce upisali Luka Sekulić, Uroš Čučković, Mlađan Janović i Filip Klikovac.

U reprezentaciji Srbije bolji od ostalih bio je dvostruki strijelac Dušan Mandić, a po jedan gol postigli su Stefan Mitrović i Duško Pijetlović.

(reprezentacija.me)

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније