Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

Objavio P.R. [ wpolo.me ]

12. 09. 2017. 19:33 >> 19:03

PORAŽENI OD MAĐARA

EP: Juniori sa Francuskom za četvrtfinale

Juniorska vaterpolo reprezentacija Crne Gore, igrači 2000. godište i mlađi, u trećem kolu Evropskog prvenstva na Malti poraženi su od Mađarske 12:11.

U prvom kolu poraženi smo od Hrvatske 13:9, dok smo u drugom bili bolji od Ukrajine 9:4. U osmini finala igraćemo sa Francuskom u srijedu od 16 sati.

Izabranici Miodraga Mirovića odlično su otvorili meč, vodili 3:1, na poluvremenu imali ogromnih 7:2. Mađari su uspjeli da priđu na 8:6, pred posljednjih osam minuta vodili smo 10:7, a onda stali u finišu.

Naš rival je napravio seriju od 4:0, uspjeli smo da izjednačimo preko Murišića, ali je pobjedu Mađarima donio Bobis 47 sekundi prije kraja meča.

U našoj selekciji najefikasniji je bio Vučurović sa 5 golova, Gardašević je postigao 3, a po jedan Drašković, Perković i Murišić. Kod poraženih istakao se Bobis sa četiri gola.

GRUPA A: Hrvatska 7, Mađarska 7, Crna Gora 3, Ukrajina 0

GRUPA B: Italija 9, Španija 6, Rumunija 3, Njemačka 0

GRUPA C: Srbija 9, Francuska 6, Malta 0, Gruzija 0

GRUPA D: Grčka 9, Rusija 6, Turska 3, Slovačka 0

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније