Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

[ Objavio: O.Z. ]

16. 01. 2018. 21:00   >>  20:28

GOJKOVIĆ ZADOVOLJAN

Svi igrači ostavili dobar utisak

Selektor veterpolista Crne Gore Vladimir Gojković bio je zadovoljan nakon pobjede nad Rumunijom u preliminarnoj fazi Svjetske lige.

"Ajkule" su večeras u Budvi bile ubjedljive u duelu sa Rumunijom, upisavši pobjedu od 13:2.

"Moramo biti zadovoljni. Prilaz utakmici je bio onakav kakav treba da bude kada se igra za reprezentaciju. Svi su dali doprinos, svih 13 igrača je ostavilo dobar utisak, što je izuzetno važno jer je riječ o mladoj ekipi. Bilo je nevjerovatnih promašaja na početku, ali se vidjelo da imamo igru. Konačan rezultat je dobar, čak i bolji od očekivanog", izjavio je Gojković.

Naravno, kako je rekao, ima stvari koje se moraju popraviti.

"Zadovoljan sam kada stvaramo šanse, ali nije dobro ovoliko da promašujemo. Na jačoj utakmici sigurno bi bili kažnjeni. Ipak, moramo imati u vidu da su momci umorni, većina je došla nakon klupskih obaveza u Ligi šampiona. Sezona je naporna, igra se veliki broj utakmica. Nije sve to lako izdržati, a ovoj ekipa treba veliki broj utakmica da bi rasla", rekao je selektor Crne Gore.

Slijedi Euro kup, pa revanš sa Srbijom.

"Nadam se da ćemo u Palermu imati sve igrače na raspolaganju. Pokušaćemo da se revanširamo Srbiji za poraz u Nišu. Vjerujem da imamo šansi. To su veliki mečevi, sa rivalima koji su kvalitetniji od nas i iz tih duela možemo izaći samo bolji", dodao je Gojković.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније