Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

[ Mina ]

02. 02. 2018. 22:14   >>  22:13

REGIONALNA LIGA

Pobjeda Budve u Rijeci

Vaterpolisti Budve pobijedili su danas u Rijeci ekipu Primorja 9:6 (2:3, 3:0, 2:3 i 2:0), u utakmici 11. kola Triglav regionalne vaterpolo lige.

Crnogorski predstavnik revanširao se rivalu za poraz u Budvi (6:5) i drugim trijumfom ustupio mu posljednje mjesto na tabeli.

Budvanski tim do pobjede vodio je Srđan Vuksanović sa tri, po dva gola postigli su Savo Ćetković i Marijan Mitrović, a po jedan BrankoFraneta i Japanac Inaba Jusuke.

U ekipi Primorja dva gola postigao je Lovro Paparić.

Jadran Carine će u subotu biti gost POŠK-a (18), dok će Primorac u Budvi ugostiti Mornar (19).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније