Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

04. 04. 2018. 18:14   >>  18:09 8

BRGULJAN PORUČIO

Neću igrati za Hrvatsku, ali ni za ovakvu CG

Crnogorski vaterpolista Darko Brguljan je poručio da neće igrati Hrvatsku, ali i da je spreman na soluciju da je završio sa "ajkulama".

Prošlog ljeta na Svjetskom prvenstvu za varepoliste u Budimpešti došlo je od sukoba između njega i selektora Vladimir Gojković.

Kotoranin je nakon toga rekao da neće nastupati za "ajkule", dok je Gojković selektor. Vaterpolo i plivački savez naše zemlje dao je podršku Gojkoviću.

“Postojao je određeni kontakt, ali je sve to previše naduvana priča i ta stvar je nemoguća da se ostvari. Tako da gotovo sigurno mogu da kažem da neću igrati za Hrvatsku, ali ni za ovakvu Crnu Goru, mislim na prošlo ljeto i na ovu sezonu. U krajnjem slučaju spreman sam i na soluciju da sam završio sa reprezentativnom karijerom”, rekao je Brguljan za vaterpolo portal dance.hr

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније