Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

[ wpolo.me ]

08. 04. 2018. 22:30 >> 22:23

ĐURĐIĆ PORUČIO

Izuzetno naporan turnir, okrećemo se Rumuniji

Ubjedljivom pobjedom nad Mađarskom vaterpolisti Crne Gore završili su takmičenje na F8 Evropa kupa u Rijeci - skor dva poraza od Hrvatske i Srbije, te dvije pobjede nad Francuzima i Mađarima, i osvojeno peto mjesto. Protiv Mađara istakao se Bogdan Đurđić sa šest golova.

"Izuzeno naporan turnir. Došli smo umorni i istrošeni, pogotovo igrači koji igraju Ligu šampiona. Vidi se da smo još na početku, da nijesmo uigrani. Izuzetno naporne utakmice, i u ove dvije što smo izgubili prikazali smo igru bolju nego što je rezultat. Danas ubjedljiva pobjeda, ali ovo nije realan rezultat. Sve ekipe su jako umorne, iz dana u dan smo se borili praktično za život i novu utakmicu. Slijedi Rumunija, dosta smo govorili o tom meču i mislim da možemo zabilježiti pobjedu od šest golova razlike koliko nam treba da se plasiramo na finalni turnir. Daćemo sve od sebe to je sigurno", kazao je Đurđić.

Crna Gora u ponedjeljak putuje za Rumuniju, a u utorak od 17 sati po našem vremenu igraće posljednji meč grupne faze Svjetske lige.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније