Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

28. 07. 2013. 18:57   >>  19:25

SP(OSMINA FINALA)

Srbija rutinski zakazala derbi sa "ajkulama"

Vaterpolisti reprezentacije Srbije lako su izašli na kraj sa Rumunijiom 13:5 i zakazali derbi sa našom selekcijom za ulazak u polufinale.

Rumunija je povela golom Busile, a onda je Srbija postigla četiri gola zaredom. Redom su pogađali  Rađen, Duško Pijetlović, Nikić i Udovičić za 4:1. Rumuni su smanjili na 4:2, a onda je igrača više realizovao Pijetlović.

Udovičić nakon kontranapada  i Nikić postavili su konačnih 7:2 nakon druge četvrtine.

Puleni Dejana Savića su nastavili sa dominacijom i u trećoj četvrtini. Filipović je razbio maler posle drugog pogotka Đakonua. U strijelce su se upisali i Ćuk i Mandić.

U posljednjem periodu viđen je atraktivan pogodak Filipovića (lobovao golaman Rumunije), a prvi gol Aleksića označio je i maksimalnu prednost 13:4, minut prie kraja utakmice. Konačnih 13:5 postavio je Đakonu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније