Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

23. 06. 2018. 22:37   >>  22:25 2

POKAZALI KARAKTER

Gojković: Sve je bilo vrhunski

Vaterpolisti Crne Gore drugi put su osvojili Svjetsku ligu, a selektor Vladimir Gojković je istakao da su njegovi puleni čitav turnir igrali na vrhunskom niovu.

"Čestitam igračima, odigrali su odlično i pokazali karakter. Počeli smo dobro u finalu, ali su promašeni zicer uticali da ne uvedemo utakmicu u mirniji tok. Bilo je i nekih isključena za koja smatram da ih nijesmo zaslužili, ali zaista nemam nijednu zamjerku - igrači su sve odradili vrhunski. Izvukli smo se i zasluženo osvojili titulu", rekao je Gojković.

Mlađan Janović je rekao da je krajnji cilj ovog ljeta da ekipa bude potpuno spremna za Evropsko prvenstvo.

"Igrali smo dva finala prije ovoga, u Podgorici i Nišu, bili polovično uspješni. Ovo je dobar rezultat, jer smo odigrali zaista dobar turnir. Ekipa je spoj mladosti i iskustva i možemo da budemo zadovoljni svime što smo uradili u Budimpešti. Čekaju nas Mediteranske igre, neki igrači neće ići u Taragonu, a zna se da je krajnji cilj da budemo spremni za Evropsko prvenstvo. Sada možemo da slavimo, ali i da se brzo vratimo treninzima", rekao je Mlađan Janović.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније