Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

[ wpolo.me ]

09. 07. 2018. 17:31 >> 17:18

VJERUJE U MEDALJU

Ivović: Uz malo sreće možemo do dobrog rezultata

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore u Podgorici odrađuje posljednje pripreme za Evropsko prvenstvo koje je na programu od 15. do 29. jula u Barseloni. Prvi trening "ajkule" su odradile jutros na otvorenom olimpijskom bazenu SC "Morača", a selektor Gojković na raspolaganju ima 18 igrača.

Aleksandar Ivović sa nestrpljenjem očekuje start šampionata.

"Već smo odradili veliki dio posla. Ekipa je na fizičkom planu dosta radila. U ovi 4-5 dana probaćemo neke tehničke stvari. Nažalost, trebali smo u Podgorici da sparingujemo sa selekcijom Rumunije, ali su oni otkazali pripreme zbog nekih njihovih internih problema. Ali i bez tih sparing utakmica siguran sam da ćemo biti na visokom nivou u Španiji. Po meni, djelujemo dobro, neki je spoj mladosti i iskustva. Možda se i očekivalo da poslije deset godina bude veća smjena generacije, ali mi na žalost u Crnoj Gori nemamo toliku bazu igrača kao neke zemlje koje su većih gabarita od nas. Ovi momci koji su tu za sada su pokazali odličnu igru. Ima tu njih 3-4 koji će u budućnosti sigurno biti nosioci igre ove reprezentacije. Na posljednja dva takmičenja su iznijeli veliki dio posla, i ja sam prijatno iznenađen. Svako od nas misli da možemo doći do polufinala, poslije imamo razloga da vjerujemo u medalju", rekao je Ivović.

On smatra da su Srbija i Hrvatska glavni kandidati za zlato.

"Izdvajaju se po kvalitetu Srbija i Hrvatska, Italija je stepenik ispod njih, ostale reprezentacije su po kvalitetu približne. Imamo dobru hemiju u ekipi, i uz malo sreće mogli bi da napravimo dobar rezultat. Dvije medalje koje smo osvojili u prethodnih mjesec dana su dobre stvar zbog mlađih igrača da bi već na početku svojih karijera počeli da grade taj pobjednički duh.", zaključio je Ivović.

Posljednji trening pred put za Barselonu reprezentacija će odraditi u srijedu ujutro.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније