Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

[ Objavio: O.Z. ]

15. 07. 2018. 12:48   >>  12:39

"AJKULE" SPREMNE ZA EP

Janović: Posljednje medalje vjetar u leđa

Crnogorske vaterpoliste za manje od 24 sata počinju Evropsko prvenstvo u Barseloni. Glavna uzdanica u napadu Crne Gore, Mlađan Janović, zadovoljan je odrađenim pripremama pred start šampionata i nestrpljivo čeka prvi meč protiv Francuske.

"Mislim da smo imali dovoljno vremena i da smo odradili sve sto smo trebali. Napokon da počne turnir i naviše smo iščekivali da krene Evropsko prvenstvo, koje u odnosu na Svjetsku ligu i Mediteranske igre ima veću težinu", kazao je Janović.

"Ajkule" prvi meč igraju sa Francuskom sjutra od 11 sati, u srijedu (17.00) ih očekuje duel sa Maltom, a na kraju grupne faze, u petak (22.00), odlučujući duel za konačni plasman u grupi sa domaćinom Španijom.

Bez lažne skromnosti Janović kaže da je naša selekcija favorit u duelu sa Francuzima.

"Iskren da budem, mislim da oni nijesu nivo nas 6-7 reprezentacija. Mislim da su oni dobra uvertira. Pošto je prva utakmica, jedino zbog toga može da bude malo više problema u početku, naravno da to bude u trećoj i četvrtoj četvrtini lakše riješeno", smatra naš proslavljeni reprezentativac.

Janović je zadovoljan formom pred start turnira u Barseloni.

"Medalje koje smo osvojili tokom ljeta (zlato u Svjetskoj ligi i bronza na Mediteranskim igrama) su vjetar u leđa za ono što nas čeka", dodao je on.

Podsjetimo, Radio-televizija Crne Gore (RTCG) u HD rezoluciji prenosiće Evropsko prvenstvo u vaterpolu, koje je na programu do 28. jula.

Prenos će biti na RTCG HD kanalu, putem kojeg Javni servis prenosi i Svjetsko prvenstvo u fudbalu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније