Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

[ Objavio: O.Z. ]

16. 07. 2018. 13:06   >>  12:52 4

POPRAVITI REALIZACIJU

Gojković: Moramo koristiti šanse

Selektor vaterpolo reprezentacije Vladimir Gojković kazao je da protiv boljih ekipa od Francuske ne smije biti toliko neiskorišćenih izglednih šansi.

Crna Gora je pobjedom otvorila Evropsko prvenstvo, teže nego što se očekivalo savladana je Francuska 8:6, ali što je najbitnije upisana je pobjeda.

"Odlično smo otvorili utakmicu, pravi pristup, imali smo vođstvo od 3:0, imali smo zicer da meč lagano privedemo kraju. I pored toga stvarali smo dosta šansi kod 3:1, ali definitivno loš igrač više koji nas je na kraju mogao koštati pobjede. Na kraju je Ivović postigao gol sa osam, devet metara i nijesmo ušli u neizvjesnu završnicu", kazao je Gojković.

Kazao je da ne može zamjeriti igračima, pošto smatra da igra nije bila loša i da je zalaganje bilo dobro.

"Francuska je odigrala dobar meč, ali protiv boljih ekipa od njih moramo koristiti šanse. Veliki broj zicera sa dva, tri metra nijesmo iskoristili, i to moramo da realizujemo. Ostalo je bilo dobro, zalaganje, dobro otvoren turnir, najvažnije je da smo pobijedili, idemo dalje", poručio je nakon meča Gojković.

Saša Mišić nije bio zadovoljan igrom, ali vjeruje da ćemo napredovati iz meča u meč.

"Kao što smo rekli prije utakmice, prvi meč na takmičenju je specifičan, težak... Međutim, i pored toga mislim da nijesmo dobro odigrali. Jedino dobro što ćemo da pamtimo iz ove utakmice su ta tri boda što je i bila naša obaveza. Vidjeli smo greške, vidjeli smo na čemu treba da radimo, šta treba da popravimo. Siguran sam da ćemo rasti iz meča u meč i da će na kraju biti kako treba", izjavio je Mišić.

Drugi meč naši veterpolisti igraju u srijedu od 17 sati sa Maltom, a u posljednjem kolu u petak sa Španijom od 22 sata.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније