Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

[ Objavio: O.Z. ]

24. 07. 2018. 22:39 >> 22:26

TUCAK ISTAKAO

"Pokazali smo zašto smo svjetski prvaci"

Selektor vaterpolo reprezentacije Hrvatske Ivica Tucak istakao je, poslije pobjede protiv Crne Gore i plasmana u polufinale Evropskog prvenstva u Barseloni, da je današnja utakmica pokazala zašto je Hrvatska svjetski prvak.

"Bila je to fantastična utakmica. Pokazali smo srce, karakter, snagu. Nije išlo lako ali upravo je ovo pokazalo zašto smo svjetski prvaci. Mi smo ekipa, držimo se zajedno, te povlačimo jedni druge u dobrim i teškim trenucima", rekao je Tucak, prenijela je Hina.

Hrvatska je danas poslije preokreta pobedila Crnu Goru sa 9:7, a u polufinalu će igrati protiv selekcije Srbije.

Golman Hrvatske Marko Bijač rekao je da je utakmica bila teška, a ulog ogroman.

"Bila je ovo teška utakmica. Ulog je bio ogroman. Bili smo na dnu, nije išlo kao što smo planirali, ali ni u jednom trenutku nijesmo izgubili glavu. Na kraju je prevladao kvalitet. Bila je to potpuno zaslužena pobjeda", kazao je Bijač.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније