Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

wpolo.me [ Objavio: O.Z. ]

25. 07. 2018. 15:13   >>  15:00 1

OKRENUTI SE MAĐARIMA

"Ostaje žal, zaslužili smo polufinale"

Vaterpolisti Crne Gore u nastavku Evropskog prvenstva igraće za plasman od 5. do 8. mjesta, a prvi rival u razigravanju biće selekcija Mađarske u četvrtak od 16 sati i 45 minuta.

Dragan Drašković i Vladan Spaić osvrnuli su se na sinoćnji porazod Hrvatske u četvrtfinalu i najavili novi okršaj sa Mađarima, treći ovog ljeta.

"Izgubili smo utakmicu koju smo vodili gotovo cijelo vrijeme. Ko je gledao vidio je da smo bili mnogo bolji od Hrvatske. Ali, u sportu ne pobijedi uvijek bolji. Ostaje veliki žal, zaslužili smo pobjedu, ali nema nazad, moramo da idemo dalje. Ostala su nam još dva meča i moramo ih odigrati kako treba. Slijede Mađari, ekipa koja je odigrala loše takmičenje. Dva puta smo ljetos igrali sa njima, i dobili smo ih oba puta. Nadam se da ćemo se izdići iz svega ovoga, pobijediti Mađare i boriti se za peto mjesto", kazao je Drašković.

Spaić ističe da su odigrali odličan meč protiv Hrvata, da ostaje veliki žal, ali da sada moraju da se okrenu narednim utakmicama.

"Utisci su se malo slegli nakon prespavane noći. I dalje ostaje taj veliki žal za propuštenim šansama, i za ne ulazak u borbe za medalju. No, izgubili smo od svjetskog prvaka, dali smo sve od sebe, meč smo napuštili uzdignute glave i moramo dalje. Borili smo se, ponavljam nijesmo iskoristili neke šanse kojima bi uveli meč u završnicu kako nama odgovara, na našu vodenicu. Oni su iskoristili neke naše trenutke nepažnje. Mislim da smo igrali 25 minuta vrhunski vaterpolo, i u napadu i u odbrani, dominirali smo, ali to očigledno ovaj put nije bilo dovoljno. Sigurno da protiv Mađara neće biti lako, treba se psihički pripremiti poslije sinoćnje potrošnje. Mađari su odlična ekipa, pokazali su to u Svjetskoj ligi, ovdje ih je Srbija dobila suviše lako po meni. Sigurno da će biti težak meč i ostaje nam da se borimo za peto mjesto što nije mala stvar", poručio je Spaić.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније