Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

31. 07. 2013. 20:54 >> 20:58

ZASLUŽENO

Savić: Pobijedila nas je odlična ekipa

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić rekao je da je Crna Gora zasluženo pobijedila u četvrtfinalu i da će učiniti sve kako bi se negova ekipa uzdigla pred mečeve za plasman.

Srbija je sinoć poražena u četvrtfinalu od Crne Gore sa 9:8 i prvi put poslije Evropskog prvenstva u Firenci 1999. neće biti učesnik polufinalnih borbi.

"Pobijedila nas je odlična ekipa i to zasluženo. Znali smo šta nas čeka, odlučile su nijanse. Ponavljam da smo imali pad u posljednjem dijelu. Tokom meča smo ušli u kontakt igru koja njima, fizički jačim više odgovara. Moglo je da bude i drugačije", rekao je Savić.

Savić, dan poslije utakmice, nije želio da komentariše suđenje.

"Nikada ne komentarišem suđenje niti želim da u toj priči tražim alibi. Ne, imali smo šanse, nismo se odlijepili kada smo mogli i to nam se vratilo", kazao je selektor.

Srbija sjutra od 17.00 igra protiv Španije.

"Ova generacija nikada nije bila u ovakvoj situaciji da mora da odigra još dvije utakmice, a da one ne donose medalju. Imamo trening večeras, imaćemo i sjutra i učiniću sve da pronađemo snage da se izdignemo", rekao je Savić.

(RTS)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније