Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

[ wpolo.me ]

03. 08. 2018. 21:45 >> 21:29
1

KOMEN KUP

"Ajkulice" izgubila od Mađarske, pa dobile Njemačku i SAD

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore igrači rođeni 2000. godine i mlađi u drugom kolu Komen kupa u Beogradu savladala je Njemačku 7:5, dok je u trećem bila bolja od SAD-a 12:9. Naša selekcija je na startu poražena od Mađarske 8:6.

U posljednjem meču grupe igraćemo u subotu sa Srbijom. Turnir u Beogradu je odlična provjera za izabranike Petra Radanovića pred Svjetsko prvenstvo u Sombatelju od 11. do 19. avgusta.

Protiv Njemačke, prvu četvrtinu smo riješili u našu korist 2:1, ali je uslijedila serija Njemaca od 3:0, koji su na poluvrijeme otišli sa prednošću od 4:3. Imali su i dva gola prednosti, međutim do kraja meča serija Crne Gore od 4:0 za konačnih 7:5.

Tri gola za našu selekciju postigao je Vučurović, a po jedan Mačić, Radović, Gardašević i Milić.

U duelu sa SAD-om, imali smo vođstvo od 5:1, sredinom treće dionice bilo je i 8:3, a početkom posljednje i velikih 11:5. Najefikasniji u našoj selekciji bili su Mitrović i Milić sa po tri gola, Gardašević je postigao dva, a po jedan Vušurović, Radović, Dragović i Marković.

Crna Gora je u grupi sa Srbijom, Mađarskom, Njemačkom i SAD.

U Grupi B su Italija, Hrvatska, Španija, Australija, Srbija 2.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније