Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

[ wpolo.me ]

09. 08. 2018. 18:12   >>  17:56

ŽRIJEB ZA LŠ I EUROKUP

Jadran i Primorac dobili rivale na evropskoj sceni

Vaterpolisti Jadrana Carine u prvoj fazi Lige šampiona igraće u grupi sa španskom Terasom, holandskim Alfenom, francuskim Strazburom i Valetom, predstavnikom Malte, saopšteno je iz Evropske vaterpolo federacije.

Domaćin turnira, koji će biti odigran od 14. do 16. septembra, biće Strazbur.

Nastavak takmičenja u Ligi šampionata izboriće četiri najbolje ekipe sa turnira.

Kotorski Primorac u prvoj fazi kvalifikacija za Eurokup igraće u grupi sa italijanskom Ortiđijom, NAIS iz Srbije, te sa Idraikosom iz Grčke koji je domaćin turnira koji se igra od 28. do 30. septembra.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније