Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

[ wpolo.me ]

12. 08. 2018. 20:01   >>  19:45

MEMORIJAL "DARKO ČUKIĆ"

"Ajkulice" savladale Srbiju i osvojile trofej

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore U15, sastavljena uglavnom od igrača 2004. godište koje naredne godine očekuje Evropsko prvenstvo, osvojila je zlato na prestižnom memorijalnom turniru "Dragan Čukić". Crna Gora je u finalu savladala Srbiju 12:8 (5:2, 3:1, 0:3, 4:2).

"Moram biti prezadovoljan. Igrali smo sa kombinovanim sastavom na ovom turniru, šest, sedam igrača smo ostavili kuci, kako bi dali šasnu mlađima koje naredne godine očekuje Evropsko prvenstvo. Odigrali smo izuzetan turnir, pokazali smo najviše. Protiv Srbije pobjeda nijed dolazila u pitanje, otvorili smo meč kako treba i zasluženo slavili. Slijedi kratka pauza, a onda vrlo brzo kreću kvalifikacije za Evropsko prvenstvo", kazao je trener Veljko Uskoković.

Najefikasniji u našoj selekciji bili su Ivanović i Mršić sa po četiri gola, dva je postigao Radović a po jedan Baštrica i Vukićević.

Podsjećamo, naša selekcija na startu je bila bolja od Singapura 18:2, u drugom je poražena od Rumunije 15:14, u trećem kolu savladala je Grčku 6:5, u četvrtom Mađarsku 13:6, u petom od Gruziju 10:5, a u šestom Njemačku 17:7.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније