Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

07. 09. 2018. 15:32 >> 15:21

USPJEH NOVLJANA

Jadran Veterani prvak Evrope

Predsjednik Opštine Herceg Novi Stevan Katić uručio je danas opštinsko priznanje prvacima Evrope, vaterpolo klubu Jadran Veterani.

Novljani su nedavno trijumfovali na Evropskom prvenstvu za veterane u kategoriji 35+ godina, koje je održano u slovenačkom Kranju i tako ostvarili veliki uspjeh za Herceg Novi i Crnu Goru.

Kako je saopšteno iz Opštine Herceg Novi, igračima su čestitke uputili predsjednik Katić, potpredsjednik Miloš Konjević i sekretar za društvene djelatnosti i sport Darko Klasić. Oni su istakli da su veterani na najbolji način predstavili grad, u kojem je vaterpolo tradicija i simbol.

“Opština će nastaviti da pruža podršku klubu, jer su ovakvi rezultati pokazatelj koliko je ona opravdana”, poručio je Katić.

On je najavio da će lokalna uprava nastaviti da pomaže održavanje turnira vaterpolo veterana u okviru sportskog programa Praznika mimoze, za koji se očekuje da će i u narednoj godini u Herceg Novi dovesti najmanje 200 takmičara.

Priznanje je u ime kluba primio predsjednik Siniša Matijašević, koji je tom prilikom istakao da će članovi Jadran Veterana i ubuduće nastojati da uspješno predstavljaju svoj grad i promovišu vaterpolo.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније