Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

[ Mina ]

15. 09. 2018. 19:48 >> 19:28

KVALIFIKACIJE ZA LŠ

Jadran bolji i od Alfena, ide u drugu rundu

Vaterpolisti Jadran Carina savladali su večeras holandski Alfen 17:6 (3:2, 4:0, 6:1 i 4:3), u utakmici trećeg kola prve runde kvalifikacija za Ligu šampiona.

Crnogorski prvak ranije danas savladao je špansku Terasu 10:8 i trećim trijumfom obezbijedio plasman u drugu rundu kvalifikacija.

Trijumfovao je juče i duelu sa Valetom sa Malte 24:6.

Crnogorskog prvaka do treće pobjede vodio je Filip Gardašević sa četiri, dok su po dva gola postigli Nikola Brkić, Đuro Radović, Konstantin Averka i Dragan Drašković.

Po jednom u listu strijelaca upisali su se Marko Petković, Vladan Spaić, Dimitrije Obradović, Dušan Banićević i Petar Mijušković.

U holandskom timu najbolji je bio Tilemakos Pisas sa dva pogotka.

Ekipu trenera Vladimra Gojkovića u posljendjem kolu, sjutra u 11 sati i 15 minuta, očekuje duel sa Strazburom, za prvo mjesto u B grupi.

Najbolje četiri ekipe iz Strazbura izboriće plasman na turnir druge runde kvalifikacija koji je na programu od 28. do 30. septembra.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније