Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

Objavila M.L.B. [ Mina ]

16. 09. 2018. 14:12   >>  13:54

KVALIFIKACIJE ZA LŠ

Jadran najbolji u Strazburu

Vaterpolisti Jadran Carina savladali su danas u Strazburu istoimeni francuski tim 11:5 (1:2, 4:0, 2:2 i 4:1), u utakmici posljednjeg, četvrtog kola prve runde kvalifikacija za Ligu šampiona.

Crnogorski prvak upisao je četvrti trijumf i sa maksimalnim učinkom završio takmičenje u B grupi.

Jadran, koji je ranije obezbijedio plasman u drugu rundu kvalifikacija, savladao je u Strazburu i Valetu 24:6, holandski Alfen 17:6 i špansku Terasu 10:8.

Izabranici trenera Vladimira Gojkovića odlučujuću prednost u duelu koji je odlučivao pobjednika grupe stekli su u drugoj četvrtini, koju su dobili sa četiri gola razlike (4:0).

Dvostruki strijelci u pobjedi Jadrana bili su  Dimitrije Obradović, Petar Mijušković, Vladan Spaić i Dragan Drašković, dok su po gol postigli Filip Gardašević, Vlado Popadić i Marko Petković.

U francuskom timu najbolji je bio David Babić sa tri gola.

Plasman u drugu rundu kvalifikacija iz B grupe, osim Jadran Carina i Strazbura, izborili su i Terasa i Alfen.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније