Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

26. 09. 2018. 18:52 >> 19:44

JADRAN SANJA PLEJ-OF

Gojković: Cilj je da prođemo

Vaterpolisti Jadran Carina od petka do nedjelje biće domaćini kvalifikacionog turnira za Ligu šampiona, gdje će u konkurenciji grčkog Vuljagmenija, Sinteza iz Kazanja, te Koron Brašova iz Rumunije pokušati da se domognu plej-ofa. Plasman u posljednju rundu izboriće dvije najbolje ekipe sa turnira. Trener Novljana Vladimir Gojković vjeruje da njegov tim može da ostane u Evropi.

"Spremali smo se od prvog kvalifikacionog turnira i nadam se da ćemo biti na nivou na kom možemo da budemo. Grupa je teška, dva kluba su konkurentna, a Rumuni, koji su nam prvi rival, možda su slabijeg kvaliteta. Ipak, nećemo ih potcijeniti. Cilj je da prođemo, dobili smo organizaciju turnira i mislim da nam je to prednost. Objektivno imamo velike šanse da ostanemo u Evropi", rekao je trener Jadrana Vladimir Gojković.

Kapiten Marko Petković kaže da se ekipa naporno spremala i da je sada u punom sastavu, te da mogu očekivati dobar učinak:

"Mislim da su momci jako motivisani što smo pokazali u ovih par nedjelja kroz samu pripremu. Svi smo se jako dobro pripremili, svi smo zdravi, sanirali smo sitnije povrede. Velika želja postoji da se prođe u sljedeću fazu i očekujem najbolje", optimističan je Petković.

Direktor kluba, Miloš Mračević ističe da je za Jadran velika privilegija i čast što je organizator ovakvog turnira.

"To potvrđuje da smo u očima evropske vaterpolo asocijacije Len ocijenjeni kao dobar klub, domaćini i partneri. Ono što nas posebno raduje jeste činjenica da će se turnir igrati na otvorenom, na Škveru, te se nadamo dobrom vremenu i punim tribinama, te da će naša ekipa u bazenu imati dobru podršku. Zahvalan sam onima koji su nam pomogli da organizujemo turnir. To je prije svega pokrovitelj ovogodišnjeg turnira Turistička organizacija Herceg Novi koja će se na turniru promovisati 50. Praznik mimoze i kompaniji Svislajon, koja je sponzor sa svojim proizvodom Eurocremom", naglasio je Mračević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније