Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

23. 10. 2018. 21:25   >>  21:06 10

SAM ODLUČIO

Aleksandar Radović više neće igrati za "ajkule"

Selektor vaterpolo reprezentacija Crne Gore Vladimir Gojković saopštio je da Aleksandar Radović više neće nastupati za nacionalni tim.

"Odluka Saše Radovića je da više ne igra za reprezentaciju. On je izrazio želju da ne igra, vjerovatno više neće biti u nacionalnom timu. Saša Mišić još nije odlučio da li će nastaviti. Što se tiče Miloša Šćepanovića - pored klupske karijere polako ulazi u trenerske vode, pa je sada i tome posvećen", kazao je Gojković.

Selektor je zatim analizirao večerašnji meč.

"Igrali smo loše u napadu s igračem više, pa i u finišu poslije "brutalitija". Osvojili smo dva boda, ali smo morali da riješimo ranije kada smo već tri i po minuta imali igrača više u vodi. Nije lako protiv Italije, koja vrhunski igra s igračem manje, znali smo to, za to smo se i spremali. Možemo da budemo zadovoljni odbranom, Lazović je bio veoma dobar", rekao je Gojković.

Lazović je odbranio dva peterca i praktično donio pobjedu.

"Prva dva šutera Italije dobro poznajem, igrali smo zajedno. Znao sam kako će da šutiraju, ali peterci su često stvar sreće. Srećan sam što je sve ovako ispalo", kazao je Lazović, golman Verone.

Пратите нас на

Коментари10

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније