Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

25. 10. 2018. 13:36   >>  13:16 4

RADOVIĆ O POVLAČENJU

Presudile velike nesuglasice s Gojkovićem

Dugogodišnji crnogorski vaterpolo reprezentativac Aleksandar Radović ističe da se povukao iz nacionalnog tima zbog velikih nesuglasica sa selektorom Vladimirom Gojkovićem.

Gojković je prije dva dana saopštio da Radović više neće nastupati za nacionalni tim.

"Možda odluka nije bila očekivana, ali je tako. Odlučio sam da se povučem poslije Evropskog prvenstva. Nije bila ishitrena, donio sam je zbog velikih nesuglasica sa selektorom Vladimirom Gojkovićem. Pokušao sam da ih riješim nakon jednog, dva sastanka i telefonskih razgovora sa njim, ali nijesam uspio. To je to", rekao je Radović za Arenu.

Radović napominje da je oduvijek za njega postojala samo jedna reprezentacija i kapica, dodajući da nikad nikakve druge opcije nijesu bile u pitanju.

"Imao sam ponuda i kad sam bio mlađi i prije nekoliko godina, ali to nije bilo bitno. Možda će u ovoj priči najviše biti javnost razočarana, ali ja uopšte ne želim da iznosim javno neke stvari. Nijesam takav čovjek, sve što je bilo ostaće u krugu reprezetacije, Saveza koji daje imao neku želju ili namjeru, do sada bi me kontaktirao. Ako budu imali potrebu da čuju moje mišljenje, spreman sam da kažem, ali iz poštovanja prema saigračima, reprezentaciji i Crnoj Gori, ne želim da neke stvari iznosim u javnost", zaključio je Radović.

Dugogodišnji crnogorski vaterpolo reprezentativac posljednje partije u kapici nacionalnog tima pružio je ljetos na šampionatu Evrope u Barseloni.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније