Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

Mina [ Objavio: O.Z. ]

15. 12. 2018. 20:17 >> 21:24
7

REGIONALNA LIGA

Jadran pobijedio Partizan, poraz Primorca

Vaterpolisti Jadran Carina pobijedili su večeras u Igalu beogradski Partizan 10:6 (4:2, 2:1, 2:0 i 2:3), u utakmici osmog kola Triglav Regionalne A1 lige.

Crnogorski prvak upisao je šesti trijumf i zadržao treće mjesto na tabeli.

Hercegnovski tim do pobjede vodili su Dimitrije Obradović, Marko Petković i Dragan Drašković sa po dva, dok su po gol postigli Đuro Radović, Vlado Popadić, Petar Mijušković i Vladan Spajić.

U ekipi Partizana najbolji je bio Kotoranin Nikola Radonjić sa tri gola.

Trener Jadrana, Vladimir Gojković, kazao je nakon večerašnje utakmice da njegovi momci nisu igrali baš najbolje, ali da su došli do onoga šta su htjeli, do pobjede.

"Malo je bilo i umora od svega u proteklom periodu. Imali smo nekih stvari u igri koje nisu funkcionisale, trebamo poraditi na tome i popraviti. I na najbolji mogući način pripremiti se za Final-four Kupa Crne Gore", istakao je Gojković.

Primorac je u Dubrovniku izgubio od Juga 17:7.

To je peti poraz kotorskog tima, koji je u dosadašnjem dijelu takmičenja upisao i dva trijumfa i remi.

U A2 ligi Budva je u crnogorskom derbiju savladala Kataro 13:5 i ostvarila sedmu pobjedu.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније